У Дворічній від російського обстрілу постраждала жінка

Ілюстративне фото

Вранці 18 березня російські окупанти знову обстріляли смт Дворічна Куп’янського району Харківської області. Внаслідок обстрілу осколкові поранення отримала 51-річна мирна мешканка.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“Вона госпіталізована, зараз медики надають їй допомогу.”, – повідомив очільник області.

Окрім цього сьогодні до лікарні з пораненнями, отриманими внаслідок детонації вибухонебезпечного предмету, доставили 21-річного та 79-річного чоловіків. Вони знайшли цей предмет і намагалися розібрати його на власному подвір’ї. Під час розборки предмет вибухнув. Один з чоловіків знаходиться у важкому стані.

Очільник області підкреслив, що в регіоні залишається високою мінна небезпека. За його словами, наступного тижня на допомігу піротехнікам ДСНС приїдуть сапери з інших областей України. Це дозволить прискорити темпи розмінування.

“Напередодні весняних польових робіт маємо можливість розмінувати близько 250 тис. га сільськогосподарської землі.”, – розповів Олег Синєгубов.

Як повідомляв Харків Times, , 17 березня в Ізюмському районі на російській міні “Пелюстка” підірвався двоє мирних мешканців. 62-річний чоловік наступив на ворожий боєприпас на власному подвір’ї.